Fodbold

GADEVANG IDRÆTS FORENING

Løb Fodbold Salsa-gymnastik

Den hyggelige forening i de smukke omgivelser

Fodbold er den primære aktivitet i GIF, og råder over nogle særdeles hyggelige og gode baner, dejligt klubhus og masser af rare engagerede medlemmer.

Kontakt fodboldafdelingen her

Fodbold i Gadevang tilbyder fortiden 3 årgange:

Sandkasserne

Fra årgang U4 til U6 består af ca. 30 meget aktive børn, blandet piger og drenge, samt en engageret forældre- og ledergruppe.

Sandkasserne deles i år i 2 grupper:

• en U4-U5 gruppe med fokus på samvær og lege med stille og rolig introduktion til fodbold
  • en U5-U6 gruppe med børn der efterhånden har fået forståelsen af 2 mål, 2 hold og én bold. Denne gruppe begynder i år at deltage i små stævner.

Senior

holdet består primært af årgang 97-98 spillere, som har fået deres fodboldopvækst i Gadevang, og derfor - efter deres første sæson - har spillet sig op i serie 5.

Veteran

er holdet der i flere år har holdt foreningens fodbold i gang, og stiller igen i år op i række 2 for 8-mands hold.

DBUs 10 forældre bud

• Mød op til træning og kamp – dit barn ønsker det. Giv opmuntring til ALLE spillere under kampen – ikke bare til din datter eller søn.

• Giv opmuntring i både med- og modgang – giv ikke uberettiget kritik, men positiv og vejledende kritik.

• Respekter trænerens brug af spillere – forsøg ikke at påvirke ham/hende under kampen.

• Se på dommeren som en vejleder – kritiser ikke hans/ hendes afgørelser.

• Giv opfordringer til dit barn om at deltage – pres ikke.

• Spørg om kampen var spændende og sjov – ikke kun om resultatet.

• Sørg for rigtigt og fornuftigt udstyr – overdriv ikke.

• Vis respekt for arbejdet i klubben – bak op om initiativer til årlige forældremøder, hvor I kan afklare ambitioner og holdninger. Du behøver ikke andre forudsætninger for at tage del i klubbens liv, end lyst og engagement.

• Tænk på, at dit barn spiller fodbold – ikke dig.